Пристайко завтра їде до Брюсселя та Люксембурга

Пристайко завтра їде до Брюсселя та Люксембурга

Укрінформ
Завтра, 14 жовтня, міністр закордонних справ України Вадим Пристайко перебуватиме з робочим візитом у Брюсселі та Люксембурзі.

Про це повідомляє МЗС.

"14 жовтня 2019 року міністр закордонних справ України Вадим Пристайко перебуватиме з робочим візитом у м. Брюссель (Королівство Бельгія) та м. Люксембург (Велике Герцогство Люксембург). На полях засідання Ради ЄС у закордонних справах у Люксембурзі міністр візьме участь у міністерському засіданні «Групи друзів України в ЄС» на запрошення Високого представника ЄС із закордонних справ та безпекової політики, віце-президента Європейської Комісії Федеріки Могеріні та міністрів закордонних справ держав-членів ЄС", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Пристайко поінформує партнерів про впровадження комплексних реформ в Україні, безпекову ситуацію на Донбасі та стан підготовки до саміту у “Нормандському форматі”.

Читайте також: Пристайко про новий обмін: Процес перебуває у вирішальній стадії

Окрім того, повідомляється, що у Брюсселі глава зовнішньополітичного відомства України візьме участь у засіданні Комітету Європейського Парламенту у закордонних справах, ключовою темою якого буде ситуація на сході нашої держави в контексті агресії Росії та зусиль української сторони з реалізації Мінських домовленостей.

"У рамках візиту Вадим Пристайко проведе також низку двосторонніх зустрічей з міністрами закордонних справ держав-членів ЄС та високопосадовцями інституцій Євросоюзу", - додають у МЗС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-