Вищий антикорупційний суд розпочне розгляд справи Омеляна

Вищий антикорупційний суд розпочне розгляд справи Омеляна

Укрінформ
Вищий антикорупційний суд призначив на 21 жовтня розгляд справи стосовно колишнього міністра інфраструктури Володимира Омеляна щодо недостовірного декларування.

Про це інформує Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

“За результатами судового засідання колегія суддів призначила вказане кримінальне провадження до розгляду по суті на 9:00 год. 21 жовтня 2019 року”. - йдеться у повідомленні.

До початку роботи ВАКС обвинувальний акт щодо ексмінітра з лютого 2019 року перебував на розгляді у Солом’янському райсуді Києва.

Читайте також: На ремонт усіх українських доріг треба 10 років і трильйон - Омелян

Як повідомлялося, 6 листопада 2018 року пресслужба НАБУ заявила про завершення досудового розслідування стосовно міністра інфраструктури Володимира Омеляна за фактами можливого незаконного збагачення та декларування недостовірної інформації.

Солом'янський райсуд столиці у квітні закрив кримінальне провадження щодо Омеляна у частині незаконного збагачення, проте ухвалив призначити до розгляду справу міністра в частині декларування недостовірної інформації за двома епізодами.

Зокрема, Омелян обвинувачується у тому, що, подаючи декларації за 2015 і 2016 роки, умисно вказав відомості, які відрізняються від достовірних на суму понад 3 млн гривень та 8 млн гривень відповідно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-