Лукашенко запросив Зеленського до Білорусі

Лукашенко запросив Зеленського до Білорусі

Укрінформ
Президент Білорусі Олександр Лукашенко запросив Президента України Володимира Зеленського відвідати з офіційним візитом Білорусь у зручний для нього час.

Про це повідомляє пресслужба Лукашенка з посиланням на лист подяки Президенту України Володимиру Зеленському.

"Президент запросив Володимира Зеленського відвідати з офіційним візитом Білорусь у зручний для нього час", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Лукашенко також подякував українському лідеру за теплий прийом білоруської делегації в Житомирі, зазначивши, що проведені переговори на вищому рівні продемонстрували солідарність країн у питаннях міжнародного порядку денного та двостороннього співробітництва.

"Підсумки II Форуму регіонів Білорусі та України яскраво підтверджують необхідність подальшого розвитку прямого міжрегіонального діалогу", - підкреслив Лукашенко.

Читайте також: Білорусь прийняла десятки тисяч переселенців з Донбасу - Зеленський

Президент Білорусі висловив впевненість в успішному здійсненні всіх білорусько-українських проектів у промисловості, сільському господарстві, енергетиці, транспортній та логістичній галузях, а також у розширенні культурних зв'язків для зміцнення традицій добросусідства.

"Переконаний, що домовленості, досягнуті в Житомирі, будуть обов'язково реалізовані. Розраховую на продовження активних і змістовних контактів", - зазначив він.

Як повідомляв Укрінформ, у Житомирі за участю президентів України і Білорусі Володимира Зеленського та Олександра Лукашенка пройшов Другий форум регіонів України і Республіки Білорусь з 3 по 4 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-