Разумков і глава МЗС Нідерландів обговорили розслідування трагедії MH17

Разумков і глава МЗС Нідерландів обговорили розслідування трагедії MH17

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков зустрівся з міністром закордонних справ Королівства Нідерланди Стефом Блоком і обговорив з ним, зокрема, питання розслідування авіакатастрофи літака рейсу МН17.

Про це повідомляє пресслужба Апарату Верховної Ради.

«Україна відкрита до діалогу і готова всебічно сприяти в розслідуванні цієї трагедії. Ми докладемо максимум зусиль, щоби винні були покарані», – наголосив Разумков.

Також зазначається, що Голова ВР висловив свої співчуття родичам загиблих і підтвердив позицію України щодо необхідності притягнення винних осіб до відповідальності.

Спікер подякував Нідерландам за підтримку у здійсненні реформ, особливо з огляду на швидкий темп їхнього впровадження. Він також висловив сподівання на розвиток та поглиблення двосторонніх відносин між державами.

«Парламент нового скликання налаштований на продовження та розвиток конструктивного діалогу з нашими нідерландськими колегами», – сказав Разумков.

Міністр закордонних справ Королівства Нідерланди, у свою чергу, подякував Україні за ту підтримку, яка надається у розслідуванні справи щодо авіакатастрофи МН17.

Читайте також: Справа МН17: Нідерланди ставитимуть питання про незакриття неба і Україні, і Росії

Він також наголосив на тому, що Нідерланди як потужний інвестор в економіку України готові до розширення співпраці, якщо для цього будуть створені належні умови. Міністр зазначив, що реформи, які зараз відбуваються в Україні, мають позитивно вплинути на її інвестиційну привабливість.

Фото: rada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-