Зеленський розповів про своє найбільше розчарування на посаді Президента

Зеленський розповів про своє найбільше розчарування на посаді Президента

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявляє, що найбільшим його розчаруванням на посту глави держави є люди з політичного середовища, а про свою головну помилку він розповість наприкінці президентської каденції.

Про це він заявив під час пресмарафону в четвер, відповідаючи на запитання журналістів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Про головну свою помилку як Президента я зможу сказати, коли пройде мій президентський строк. Я тоді зрозумію. Помилки є. Що стосується найбільшого розчарування, яке є з першого дня (перебування на посту Президента - ред.) - це люди з політичного середовища, люди, які були в політиці, які займали різні пости, які були начебто чесні, але сам формат їх поведінки такий: говорю одне, а роблю інше, а паралельно інгриги і кулуарні домовленості. Тому моїм найбільшим розчаруванням, повторюсь, є люди, що займаються політикою", - зазначив Зеленський.

Читайте також: Порошенко своїми діями "підштовхує" людей на Майдан - Зеленський

Саме тому він вважає, що краще "набирати людей у владу не з політики". "Нехай вони не мають досвіду і будуть робити помилки, але ви не будете в них розчаровані, бо помилку виправити можна, а таких людей, як я бачив у політичному середовищі, виправити уже неможливо. Це інше середовище, інша ментальність, навіть зовсім інший народ", - заявив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-