Зеленський: Аваков — це не компроміс, я нічого йому не винен

Зеленський: Аваков — це не компроміс, я нічого йому не винен

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський очікує від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова оновлення МВС і підпорядкованих структур.

Про це глава держави заявив під час пресмарафону в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Пан міністр Аваков... це ніякий не компроміс, тому що я нічого йому не винен і не повинен. Але є уряд, є Прем’єр-міністр, тому є, скажімо так, випробувальний термін, ми хочемо нові обличчя в Міністерстві внутрішніх справ", - зазначив Зеленський.

Водночас він нагадав, що вже призначено нового керівника Національної поліції, Держприкордонслужби, Національної гвардії.

"Я всім міністрам сказав і всім правоохоронцям, я сказав відверто: реальні справи, будь ласка, принесіть нам до кінця року. Не буде, ми всіх звільнимо", - додав глава держави.

Читайте також: Зеленський: Запитайте у людей на вулиці: Пашинський - бандит чи ні?

Як повідомлялося, Верховна Рада 9-го скликання на своєму першому засіданні 29 серпня призначила новий уряд на чолі з Олексієм Гончаруком. При цьому свою посаду зберіг Арсен Аваков.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Аваков залишився на посаді міністра внутрішніх справ тимчасово під «персональну відповідальність» Президента Володимира Зеленського.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-