Зеленський: Запитайте у людей на вулиці: Пашинський - бандит чи ні?

Зеленський: Запитайте у людей на вулиці: Пашинський - бандит чи ні?

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський переконаний, що більшість українців вважає колишнього народного депутата Сергія Пашинського “бандитом”.

Про це Президент повідомив журналістам під час пресмарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Коли я прийшов, я думав, на другий день ми будемо всіх саджати, всіх корупціонерів. При цьому перші “наручники”, які наділи за мене... і всі довкола сказали, що Президент не має права впливати на правоохоронні органи. Але я можу збирати нараду і говорити з правоохоронцями, які в них дії? Так можна, це за законом. Якщо ходить бандит по вулиці, і дзвонять і кажуть, що ця людина вбиває, бреше, вона була депутатом, я можу їм сказати: де посадки таких людей? Можете, але дуже обережно. Тобто я повинен ще підбирати слова, бо це буде вплив на правоохоронні органи”, - розповів .Зеленський

На уточнююче запитання журналіста Укрінформу, хто телефонує до нього, Зеленський відповів, що телефонують люди.

Читайте також: Генпрокуратура двічі закривала справу Пашинського — ДБР

“Вийдіть на вулицю і запитайте, Пашинський - це бандит чи ні? Запитайте у людей, у всіх. Я даю вам 100%, 100 людей запитаєте, 100 людей скажуть: так”, - заявив Зеленський.

Як повідомлялося, слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань 4 жовтня оголосили підозру колишньому народному депутату Пашинському у заподіянні громадянину тяжкого тілесного ушкодження.

Печерський райсуд столиці 7 жовтня обрав Пашинському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на внесення застави.

Читайте також: Прокурор не надав нових доказів у справі про стрілянину - адвокат Пашинського

Досудовим розслідуванням встановлено, що 31 грудня 2016 року в одному з сіл Васильківського району Київської області стався інцидент на дорозі між народним депутатом Сергієм Пашинським і місцевим жителем В'ячеславом Хімікусом. Пашинський поранив свого опонента з пістолета марки Glock-19, що, за його словами, є нагородним — він отримав його у березні 2014 року, коли був в.о. глави Адміністрації Президента.

Хімікус дістав вогнепальний осколковий перелом стегнової кістки лівої ноги. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, завдані тілесні ушкодження є тяжкими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-