Якщо хочемо закінчити війну, пряма зустріч із Путіним має бути - Зеленський

Якщо хочемо закінчити війну, пряма зустріч із Путіним має бути - Зеленський

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський каже, що не знає, чи можлива його пряма зустріч з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним в рамках переговорів щодо закінчення війни на Донбасі, однак переконаний, що вона повинна бути.
Про це він сказав у четвер під час пресмарафону, що проходить на території Kyiv Food Market, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

"Зустрічатися ( для проведення переговорів щодо закінчення війни на Донбасі - ред.) ми можемо в двох форматах: "нормандський формат" і пряма зустріч моя з президентом РФ. Про цю зустріч пряму ( з Путіним - ред.) ніхто не говорить, тому що всі проти. Я не знаю (чи можлива така зустріч - ред.). Я не можу навіть про це сказати. Я знаю одне, що ця зустріч повинна бути, якщо ми хочемо закінчити війну", - зазначив Зеленський.

Читайте також: Зеленський заявив, що його головна місія - припинити війну

На даний час, за його словами, єдиний можливий формат переговорів - це "нормандська зустріч". "І я вдячний нашим західним партнерам, що в нас є хоч щось. І зараз всі готові до "нормандського формату", - сказав Президент

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-