Зеленський заявив, що його головна місія - припинити війну

Зеленський заявив, що його головна місія - припинити війну

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив, що люди його обирали як президента, який припинить війну в Україні. Саме у цьому він і вбачає свою головну місію.

Про це він сказав журналістам під час пресмарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Коли мене обирали Президентом, я хочу нагадати, якого Зеленського обирало суспільство, - президента, який припинить війну. Тому саме такий Зеленський залишається. І я завжди буду залишатися таким, такою людиною. Яким чином ми це припинимо — це потім будемо обговорювати, які є плани, як ми можемо це зробити. Але головна моя мета - і це моя головна лінія, моя особиста, це не лінія поведінки, і я так кажу - я хочу припинити війну. Саме це моя місія упродовж цих п’яти років. Уже трішки більше, ніж 4,5 роки”, - сказав Зеленський.

Він додав, що частина людей, яка живе на Донбасі й відчуває себе українцями , “повинні знати, що ми їх не залишаємо, не кидаємо, ми їх обов’язково повернемо разом з територіями”.

“Це наш план А, а план В - всіх, хто відчуває себе українцями, і якщо в нас буде ця довга-довга історія, довгий-довгий шлях з повернення територій, пріоритетом все одно будуть люди”, - запевнив Зеленський.

Президент наголосив, що при цьому “жодне телебачення, жодний засіб масової інформації не повинні на них впливати, і це можуть зробити тільки вони самі”.

Читайте також: Зеленський вперше проводить пресмарафон

“З нашого боку ми правда працюємо над тим, щоби наші канали, наші ЗМІ, змогли там з’явитися. Дуже складно. Глушать все, глушать військові технології. З цим впоратися дуже складно. Ми говорили із західними партнерами. І в цьому в нас є підтримка. Як зробити так, щоб нас там чули, а ось почують вони нас чи ні - це тільки їх внутрішнє питання”, - додав глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-