Богдан: Я не спілкувався з Кисліним, не п’ю кров малолітніх і поважаю журналістів

Богдан: Я не спілкувався з Кисліним, не п’ю кров малолітніх і поважаю журналістів

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Богдан заявляє, що ніколи не бачив та не спілкувався з американським громадянином українського походження Семом Кисліним.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"У відповідь на численні запити журналістів радий повідомити, що ніколи не бачив та не спілкувався з американським громадянином Семом Кисліним - ні в США, ні в Україні. Не тиснув на суддів, поважаю журналістів і не п'ю кров малолітніх, незалежно від мови, на якій вони розмовляють", - заявив Богдан.

Він також закликав ЗМІ "дотримуватися загальноприйнятих стандартів журналістики" і подавати також його точку зору, "оприлюднюючи сенсацію про подію, якої не було".

Читайте також: Робоча група на чолі з Богданом готує послання Президента до Ради

Як повідомлялося, російське видання The Insider та українська програма «Схеми» за результатами спільного розслідування оприлюднили інформацію, що Президент Володимир Зеленський у США начебто зустрічався з американським бізнесменом українського походження Семом Кисліним, чия фірма причетна до відмивання грошей соратниками президента-втікача Віктора Януковича.

Крім того, на зустрічі, яка нібито відбулася в ресторані "Русская чайная", Зеленського представляв керівник Офісу Президента Андрій Богдан.

Кислін – американський бізнесмен, який народився в Одесі. Федеральне бюро розслідувань Сполучених Штатів пов'язує його з низкою російських злочинних угруповань. Він також відомий як соратник і донор ексмера Нью-Йорка Руді Джуліані, який тепер є адвокатом президента США Дональда Трампа.

За даними ЗМІ, фірма Кисліна вважається також причетною до відмивання грошей поплічниками президента-втікача Віктора Януковича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-