Гончарук вважає, що Милованова намагаються дискредитувати

Гончарук вважає, що Милованова намагаються дискредитувати

Укрінформ
Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофія Милованова намагаються дискредитувати.

Так Прем’єр-міністр Олексій Гончарук відреагував на брифінгу на запитання журналістів щодо відеоролика про Милованова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Всі наші міністри є патріотами і професіоналами. Вихоплена з контексту фраза п'ятирічної, якщо не помиляюся, давнини, з якоїсь лекції або публічного виступу, на мою думку, точно не має бути предметом окремої оцінки і такої уваги. Тобто, люди, які поширюють цей малесенький фрагмент, мають на меті дискредитувати міністра економіки через те, що він працює для того, щоб в Україні відбулися реформи”, - сказав Гончарук.

Читайте також: Уряд не отримував подання на призначення Ткаченка головою КМДА - Гончарук

Він закликав журналістів спокійніше ставитися до вирваних із контексту із метою маніпуляції фраз. Гончарук не сумнівається, що український народ є розумним і тому не реагуватиме на такого роду фейки. “Такі розводи, які ви поширюєте, та фейки у соціальних мережах та взагалі у публічній площині ні до чого не призведуть”, - звернувся глава уряду до розповсюджувачів ролика.

"Ця фраза, яка була нібито проголошена Миловановим, для того, щоб показати своє ставлення до України, такою не є насправді. Фраза була виголошена в контексті великої промови, зміст якої був зовсім інший. І це потрібно розуміти. Контекст завжди важливий", – сказав Прем’єр.

У мережі останнім часом поширюється відео, у якому Милованов начебто стверджує, що його ніколи не цікавила Україна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-