Меркель і Макрон можуть у неділю обговорити підготовку до

Меркель і Макрон можуть у неділю обговорити підготовку до "нормандського" саміту

Укрінформ
Канцлер ФРН Ангела Меркель у неділю здійснить поїздку до Парижа, де зустрінеться з президентом Франції Емманюелем Макроном та обговорить із ним низку зовнішньополітичних тем.

Не виключено, що на зустрічі йтиметься і про підготовку до саміту в "нормандському форматі", сказав на брифінгу у середу речник канцлера Штеффен Зайберт, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

"Я не можу виключати жодних тем", - сказав речник, коли його запитали, чи можливе обговорення планованої зустрічі лідерів України, Росії, Німеччини та Франції.

Читайте також: Деталі врегулювання на Донбасі обговорять на “нормандській зустрічі” — Зеленський

За словами Зайберта, основним буде обмін думками з питань, які стоятимуть на порядку денному засідання Ради Європи, що відбудеться наступного тижня.

Водночас, він уточнив, що на кожній зустрічі німецького канцлера з французьким президентом обговорюється багато тем, які стосуються міжнародного безпекового становища.

Читайте також: У Путіна проти участі США в "нормандському форматі"

Як відомо, днями Ангела Меркель заявила, що всі сторони зараз працюють над організацією зустрічі у "нормандському форматі", яка має відбутися в Парижі найближчим часом.

Раніше міністр закордонних справ України Вадим Пристайко заявив, що не бачить зацікавленості Росії в зустрічі лідерів країн "Нормандської четвірки".

Фото: DPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-