Слідчі ДБР не причетні до

Слідчі ДБР не причетні до "зливу" даних щодо розслідування справ Порошенка - Труба

Укрінформ
Працівники Державного бюро розслідувань не причетні до розголошення інформації про розслідування стосовно колишнього президента Петра Порошенка.

Про це заявив на пресконференції директор Державного бюро розслідувань Роман Труба, відповідаючи на запитання про те, чому першим інформацію у цьому зв'язку поширює ексзаступник глави Адміністрації президента Януковича Андрій Портнов.

"Щодо припущень, які є з приводу витоку інформації. Мною була призначена перевірка. Під час проведення цієї перевірки були залучені представники управління внутрішнього контролю. Було опитано за допомогою поліграфа 14 слідчих - це всі слідчі, які здійснюють досудові розслідування у кримінальних провадженнях, де фігурує колишній президент. Після розмови зі слідчими я переконаний, що жоден слідчий ДБР, у тому числі і директор, не причетний до поширення будь-якої інформації”, - наголосив Труба.

Читайте також: ДБР відкрило дві справи щодо Порошенка, одна з них - за зверненням Саакашвілі

Як повідомляв Укрінформ, експрезидент Петро Порошенко у липні заявив, що не виключає можливого витоку інформації з матеріалів ДБР на адресу ексзаступника глави адміністрації Януковича Андрія Портнова та за межі України — у Росію.

ДБР розслідує 13 кримінальних справ, у яких фігурує Порошенко. У більшості з них заявником виступає Портнов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-