Голова Харківської ОДА Світлична подала декларацію на посаду в РНБО

Голова Харківської ОДА Світлична подала декларацію на посаду в РНБО

Укрінформ
Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична подала електронну декларацію, у якій зазначається, що вона претендує на посаду заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Відповідна декларація опублікована в Єдиному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Світлична задекларувала дві квартири у Харкові та автомобіль Peugeot 2014 року випуску. За 2018 рік вона отримала понад 214 тис. грн зарплати, а також отримала подарунок на 261,5 тис. грн.

Як повідомляв Укрінформ, Світлична стала тимчасовим виконувачем обов'язків голови Харківської ОДА 29 серпня 2016 року, а очолила область з 15 жовтня того ж року - на цю посаду її призначив тодішній президент Петро Порошенко.

Читайте також: Зеленський призначив нового секретаря РНБО

З листопада 2014 року Світлична працювала заступником голови Харківської обласної державної адміністрації; до цього вона очолювала Департамент ОДА з підвищення конкурентоспроможності регіону. Із 2012 по 2014 роки була заступником директора ТОВ "Дорніт".

Напередодні народний депутат від "Слуги народу" Олексій Кучер, голова підкомітету з питань організації діяльності адвокатури, органів надання правової допомоги, подав декларацію на посаду голови Харківської ОДА.

Читайте також: Президент відповів, чи буде змінювати голову Харківської ОДА

Раніше Президент Володимир Зеленський призначив секретарем РНБО Олексія Данілова, який до цього був заступником секретаря.

Перед цим президент вільнив з посади секретаря РНБО Олександра Данилюка, який сам подав заяву про відставку.

Пізніше Данилюк заявив, що пішов у відставку через можливе скасування націоналізації ПриватБанку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-