Пашинський у соцмережі повідомив Портнову своє місцезнаходження

Пашинський у соцмережі повідомив Портнову своє місцезнаходження

Укрінформ
Колишній народний депутат Сергій Пашинський, якому напередодні поліція оголосила про підозру, запевняє, що не має наміру тікати від правосуддя.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, коментуючи допис у соцмережах колишнього заступника глави Адміністрації президента Януковича Андрія Портнова, який пообіцяв значну грошову винагороду за інформацію про спробу Пашинського виїхати з Києва до моменту обрання йому запобіжного заходу.

“Портнов за моє місцезнаходження обіцяє велику грошову винагороду. В даний момент знаходжуся в офісі на вулиці Липській. Не втік в 2010-му, не втік в 2013-му та 2014-му. І зараз втікати не збираюся”, — написав Пашинський.

Водночас він закликав Портнова переказати “ці гроші у фонди реабілітації українських воїнів” і виклав під постом таку світлину:

Читайте також: Пашинський вважає оголошену йому підозру "помстою Портнова"

“Чекаю фото підтвердження переказу,” — додав колишній депутат.

Як повідомлялося, слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань 4 жовтня повідомили про підозру колишньому народному депутату Пашинському у заподіянні громадянину тяжкого тілесного ушкодження.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 31 грудня 2016 року в одному з сіл Васильківського району Київської області стався інцидент на дорозі між народним депутатом Сергієм Пашинським і місцевим жителем В'ячеславом Хімікусом. Тоді Пашинський поранив свого опонента з пістолета марки Glock-19, що, за його словами, є нагородним - він отримав його у березні 2014 року, коли був в. о. глави Адміністрації Президента.

Хімікус дістав вогнепальний осколковий перелом стегнової кістки лівої ноги. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, завдані тілесні ушкодження є тяжкими.

Наразі вирішується питання про обрання народному депутату запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Сам Пашинський заявив, що вважає оголошену йому Державним бюро розслідувань підозру "помстою" колишнього заступника глави Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Портнова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-