Волкер переконував Трампа у надійності Зеленського — Bloomberg

Волкер переконував Трампа у надійності Зеленського — Bloomberg

Укрінформ
Колишній спецпредставник Держдепу з питань України Курт Волкер прагнув від початку змінити враження президента США Дональда Трампа та його адвоката Руді Джуліані про те, що новий Президент України Володимир Зеленський є ненадійним союзником.

Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на співрозмовника, обізнаного з питанням.

“Волкер прагнув від початку змінити враження Трампа й Джуліані про те, що новий Президент України Володимир Зеленський є ненадійним союзником”, - йдеться у повідомленні.

За даними видання, Волкер був одним серед тих, хто виступав за розмову між Трампом і Зеленським в рамках більш широких зусиль Державного департаменту щодо організації державного візиту для Президента України до США.

Зазначається, що сьогодні Волкер виступить у Палаті представників на спільному засіданні комітетів з питань розвідки, закордонних справ та нагляду, які ведуть перевірку, в рамках розслідування імпічменту Трампа.

Читайте також: Трамп тиснув на Зеленського через Пенса — WP

Як повідомлялося, 25 липня відбулася телефонна розмова президентів США Дональда Трампа й України Володимира Зеленського. За тиждень до цього президент Трамп розпорядився призупинити забезпечення оборонної допомоги Україні. Після публікації 25 вересня тексту розмови та скарги "викривача" про можливий тиск глави Білого дому на Україну, щоб змусити її провести розслідування проти ексвіцепрезидента Джо Байдена та його сина Гантера, демократи в Палаті представників ініціювали формальну процедуру імпічменту Президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-