Зеленський каже, що ніколи не зустрічався і не розмовляв із Джуліані

Зеленський каже, що ніколи не зустрічався і не розмовляв із Джуліані

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запевнив, що ніколи не зустрічався і не мав телефонних розмов із адвокатом президента США Рудольфом Джуліані.

Про це він зазначив під час брифінгу у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я ніколи не зустрічався із Джуліані і ніколи не мав телефонної розмови з ним", - заявив Зеленський.

Крім того, на запитання, чи відчував він тиск із боку президента США, Зеленський сказав: "Я хочу вам сказати, що я ніколи не відчуваю жодного впливу на мене. І в мене дуже багато людей, які зараз є і на Заході, і в Україні, які б хотіли впливати на мене, але я - Президент незалежної України. І поки що мої кроки, мені здається, свідчать про те, що на мене впливати неможливо".

Як повідомляв Укрінформ, адміністрація Дональд Трампа випустила текст розмови президентів України і США від 25 липня. З документа стало відомо, що глава Білого дому просив українського колегу провести розслідування проти Джо Байдена, який зараз є головним конкурентом Трампа на виборах 2020 року. Крім того, президент США домовився, що нове українське керівництво зв'яжеться з його особистим адвокатом Руді Джуліані та генпрокурором США Вільямом Барром, щоби провести це розслідування.

Читайте також: Конгрес США вимагає від Джуліані документи щодо України

Демократи в Палаті представників США ініціювали процедуру імпічменту президента Трампа із закидами, що глава Білого дому намагався використати іноземний вплив для власної переваги на президентських перегонах у США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-