У МОЗ спростовують призначення блогера заступником міністра: Це 100% фейк

У МОЗ спростовують призначення блогера заступником міністра: Це 100% фейк

Укрінформ
У Міністерстві охорони здоров'я спростовують поширену інформацію у деяких ЗМІ щодо можливого призначення одеського блогера Сергія Діброва заступником міністра і запевняють, що цю кандидатуру не призначать на жодну посаду у відомстві.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив радник міністра охорони здоров'я Дмитро Раїмов.

"Інформація щодо Діброва - це фейк. Він особисто подав декларацію і зазначив себе кандидатом на посаду заступника. Він не призначається заступником, він не розглядається як заступник і навіть не обговорюється як можлива кандидатура. Це 100% фейк, і людина це зробила для того, щоб отримати публікації (у ЗМІ - ред). Він не буде заступником і не розглядається на будь-яку посаду у Міністерстві охорони здоров'я", - наголосив радник.

Він додав, що має інформацію про те, що опоненти міністра охорони здоров'я шукають по всій країні одіозних людей для того, щоб вони також подавали документи на різні посади.

Читайте також: Гончарук — про конфлікт у МОЗ: Знаю ситуацію з різних боків

"Ми вбачаємо в цьому проплачену фейкову компанію для того, щоб якимись людьми скомпроментувати міністерство і Прем'єр-міністра", - додав Раїмов.

У пресслужбі НАЗК Укрінформу уточнили, що зареєструвати декларацію на ту чи іншу посаду може будь-хто і факт подання декларації не означає погодження цієї кандидатури у міністерстві чи іншому державному органі.

Раніше у ЗМІ появилась інформація про те, що одеський блогер Сергій Дібров може стати заступником міністра охорони здоров'я, оскільки його декларація появилась у публічному реєстрі Національного агентства з питань запобігання корупції. Дібров є одним з найактивніших представників руху проти щеплень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-