Федоров - про свою зарплату: Точно не знаю, але в 10-12 разів менша, ніж була в бізнесі

Федоров - про свою зарплату: Точно не знаю, але в 10-12 разів менша, ніж була в бізнесі

Укрінформ
Середній портрет чинного Кабміну - люди, які досягли результату у своїх сферах і вміють працювати за обмеженого ресурсу, а єдина їхня мотивація - професійна чи особистісна самореалізація, розвиток.
Про це віце-прем'єр з питань цифрової трансформації Михайло Федоров заявив в інтерв'ю Українській правді.

"Мені здається, що певний середній портрет нашого Кабміну - це люди, які досягли певного результату у своїх сферах, які вміють працювати за обмеженого ресурсу, адже їм з дитинства доводилося обмежувати себе і домагатися чогось. Принаймні, мені в це хочеться вірити, мені подобається цей портрет. Я себе точно відношу до цього портрету", - сказав він.

Федоров також зазначив, що досі точно не знає свою заробітну плату: "По-моєму, це від 30 до 40 тисяч гривень, вона в 10-12 разів менша, ніж я заробляв в бізнесі до цього".

Він додав, що єдина мотивація, яка може бути у членів Кабміну, це професійна чи особистісна самореалізація, розвиток.

Читайте також: Команда Зеленського використовувала виборчу технологію Трампа, але "на рівень глибше" - Федоров

"Не всі люди, що народилися в багатих сім'ях, у яких спочатку було багато ресурсу, могли б прийти на невеликі гроші і з такою енергією працювати", - вважає Федоров.

Як повідомлялося, Верховна Рада 9 скликання на першому засіданні 29 серпня призначила новий склад міністрів в уряд Прем'єра Олексія Гончарука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-