ОП не може  надати стенограму зустрічі Зеленського з Коломойським, бо її

ОП не може надати стенограму зустрічі Зеленського з Коломойським, бо її "не писали" - ЗМІ

Укрінформ
Офіс Президента України відмовився надати стенограму та протокол зустрічі глави держави Володимира Зеленського з бізнесменом Ігорем Коломойським.

Відмову в ОП пояснили тим, що жодних записів зустрічі не велося, повідомляє Радіо Свобода.

«10 вересня 2019 року Президент України Володимир Зеленський зустрівся з бізнесменом Ігорем Коломойським. Протоколу, стенограми та відео зазначеної зустрічі не велося», - йдеться у відповіді ОП на запит журналістів програми «Схеми: корупція в деталях» (спільний проєкт Радіо Свобода та телеканалу «UA:Перший»).

У відповіді також зазначено, що окрім Президента та бізнесмена, на цій зустрічі були присутні ще семеро осіб, а саме: Прем’єр-міністр Олексій Гончарук, міністр енергетики Олексій Оржель, перший помічник Президента Сергій Шефір, керівник ОП Андрій Богдан, виконавчий директор «Нафтогазу» Юрій Вітренко, голова парламентського комітету з питань енергетики Андрій Герус та член наглядової ради «Нафтогазу» Юлія Ковалів.

В Офісі Президента наголосили, що на цій зустрічі обговорювались енергетичні питання. Зокрема, зниження тарифів на комунальні послуги.

«За словами голови держави, в Україні не буде монополії, оскільки всі повинні жити за правилами… Президент України висловив впевненість, що Коломойський його почув», – наголошують в ОП.

Читайте також: У Штатах застерегли Зеленського від компромісів із Коломойським

Як повідомлялося, 10 вересня Офіс Президента поінформував, що Зеленський зустрівся на Банковій з бізнесменом Коломойським.

Під час президентських виборів Зеленському неодноразово закидали зв’язки з Коломойським, який є одним із найбагатших людей України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-