Кулеба назвав візит Зеленського до Нью-Йорка успішним

Кулеба назвав візит Зеленського до Нью-Йорка успішним

Укрінформ
Віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба вважає загалом успішним візит Президента України Володимира Зеленського до Нью-Йорка на сесію Генеральної Асамблеї ООН.

Про це Кулеба заявив журналістам 26 вересня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Життя буремне, і візит співпав з тією внутрішньою американською кризою, свідками якої ми є. Я думаю, що Президент мав дуже сильну промову на Генеральній Асамблеї ООН. І не треба забувати, що поїхав він туди в основному саме з цією метою. Він мав низку зустрічей, у тому числі з генеральним секретарем НАТО, яка була дуже змістовною і конструктивною. Відбулася зустріч із президентом Трампом, що теж є важливим. Тому, якщо відняти цей внутрішньополітичний американський контекст, який я не можу коментувати, тому що це внутрішня справа Америки, я вважаю, що візит був успішним", - сказав віцепрем'єр.

Як відомо, Президент України Володимир Зеленський 23-26 вересня перебував з робочим візитом у США для участі в 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН. В рамках візиту він виступив з промовою під час загальних дебатів сесії Генасамблеї ООН та взяв участь у саміті з Цілей сталого розвитку, а також провів низку міжнародних зустрічей.

Читайте також: Зеленський: Ми не втручаємося у чужі вибори

Пресслужба Білого дому 25 вересня виклала у відкритий доступ розсекречений документ зі стенограмою телефонної розмови президентів України і США від 25 липня, яка стала причиною політичного загострення у Сполучених Штатах останнім часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-