Президент розповів про впровадження в Україні Цілей сталого розвитку ООН

Президент розповів про впровадження в Україні Цілей сталого розвитку ООН

Укрінформ
Україна віддана своїм зобов’язанням щодо Цілей сталого розвитку ООН, наголошує Президент.

Про це Володимир Зеленський заявив у виступі на саміті Цілей сталого розвитку ООН, повідомляє власний кореспондент Укрінформу. 

“Україна віддана своїм зобов’язанням щодо Цілей сталого розвитку. Для їх досягнення створено національні стратегічні рамки, працює механізм впровадження цілей та моніторингу цього процесу”, - розповів глава держави. 

Він зазначив, що поступово зростає інноваційність української економіки та покращуються умови бізнес-клімату. А також наголосив, що є виразна тенденція до зменшення материнської смертності та смертності дітей віком до 5 років. 

За словами Зеленського, в Україні посилюється боротьба зі СНІДом і туберкульозом. Він додав, що збільшено частку відновлюваної енергії у загальному обсязі виробництва. 

Читайте також: Зеленський в ООН: Сталому розвитку України перешкоджає агресія Росії

“Нашими завданнями є істотне зростання економіки задля подолання бідності й підвищення зайнятості населення, дієва реформа правоохоронних та судових органів, завершення реформи децентралізації”, - підкреслив Президент. 

Як повідомлялося, Володимир Зеленський 23–26 вересня перебуває з робочим візитом у США, де бере участь у 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Виступ Президента України у дебатах Генасамблеї запланований на 25 вересня, 16:00 за київським часом.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-