Зеленський закликає українців повідомляти про корупцію на

Зеленський закликає українців повідомляти про корупцію на "гарячу лінію" НАБУ

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський закликав українців повідомляти про випадки корупції на "гарячу лінію" Національного антикорупційного бюро.
Відеозвернення глави держави опубліковане на його сторінці у Facebook.

“Ми ніколи не подолаємо корупцію, якщо ви будете заплющувати на неї очі. Вимагають хабар? Пропонують «відкат»? Будь ласка, не мовчіть! Звертайтеся на "гарячу лінію" НАБУ – 0 800 503 200. Кожен із вас може почати змінювати країну вже сьогодні!” - підкреслив Президент.

Зеленський переконаний, що шлях України до успіху — це дорога з двостороннім рухом, та запевнив, що влада буде працювати чесно. Водночас він наголосив, що неможливо відродити економіку, якщо люди не платитимуть податки. За його словами, це стосується кожного — від олігарха до водія таксі.

Читайте також: У Брюсселі про корупцію в Україні запитують більше, ніж про вплив олігархів — Кулеба

Президент закликав пам’ятати, що Європа починається не з державного кордону, а з недопалка, який летить у смітник; з пристегнутого паска безпеки; з оплачених комунальних послуг та податків; з відмови на пропозицію на тендері “нагнути” державу.

“Дорогі українці, я часто закликав вас узяти участь у якомусь челенджі або флешмобі. Зараз настав час для наймасштабнішого. Взяти участь може кожен громадянин України. Для цього не потрібно записувати ніяких відео, не потрібно ставити ніяких хештегів. Потрібно тільки одне — жити за законом”, - наголосив Зеленський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-