Порошенко: Янукович ішов таким шляхом, яким зараз іде ДБР

Порошенко: Янукович ішов таким шляхом, яким зараз іде ДБР

Укрінформ
Безпідставні обшуки й допити у рамках досудових кримінальних проваджень слідчими ДБР штовхають правоохоронну систему на шлях, яким ішов режим Януковича, коли застосовував політичні переслідування опонентів.

Про це п’ятий президент України Петро Порошенко заявив в ефірі програми "Рандеву".

Якщо слідчі виконують забаганки соратників президента-втікача – це завдає удару по міжнародній репутації України та демократичних свободах громадян.

«Янукович йшов таким шляхом, яким зараз йде Державне бюро розслідувань. З благословення, я можу так передбачати, керівника Офісу Президента пана Богдана, близького партнера пана Портнова, колишнього заступника адміністрації Януковича. Це удар по українській владі і по державі Україна, щодо повернення політичних переслідувань. Якщо це буде їх вибір – поборемось», – наголосив Петро Порошенко.

Читайте також: Держбюро розслідувань знову викликало Порошенка на допит

Лідер «Європейської солідарності» нагадав про свій багаторічний досвід перебування в опозиції, який дає розуміння як протистояти тиску влади і захищати інтереси своїх виборців.

«Я і моя політична сила не боїмося нікого, ми чесно дивимося людям в очі. Я багато років був в опозиції, і ці хлопчики – вони не перші, хто хотіли запроторити Порошенка (за ґрати – ред). Ви дуже добре пам’ятаєте і 2003, і 2004 рік, і коли на канал були наїзди, і в 2007, і в 2008, і в 2012, і в 2013 роках. Нічого в них не вийде. У нас є достатньо механізмів захисту» – підкреслив п’ятий президент Петро Порошенко.

Читайте також: Порошенко про допит у ДБР: питали про ПриватБанк та події у Керченській протоці

Як повідомляв Укрінформ, Петра Порошенка 13 вересня допитали у Державному бюро розслідувань у справі націоналізації ПриватБанку та захоплення росіянами українських моряків у Керченській протоці у листопаді минулого року.

Фото: eurosolidarity.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-