Ващук завершує роботу на посаді посла Канади в Україні

Ващук завершує роботу на посаді посла Канади в Україні

Укрінформ
Посол Канади в Україні Роман Ващук оголосив про завершення своєї п'ятирічної каденції на посаді.

Про це Ващук поінформував на круглому столі за участю голови Асоціації міст України Віталія Кличка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я завершую п'ять років роботи послом Канади в Україні та знаю з власного досвіду, з візитів до різних регіонів, що є чимало викликів перед місцевими громадами та містами України. І знаю, як багато вже зроблено. Це має бути фундаментом для подальшого розвитку місцевого самоврядування", - підкреслив Ващук.

Посол наголосив, що між містами України та Канади протягом останніх років втілено в життя багато проєктів, зокрема з місцевого самоврядування.

Читайте також: Візит Зеленського до Канади пройшов успішно - посол

Мер Києва Віталій Кличко, голова Асоціації міст України, подякував уряду Канади та послу Канади в Україні Роману Ващуку за підтримку реформи децентралізації в Україні.

"Україна і децентралізація вступили в період великої невизначеності. Зміна вищого керівництва держави, новий склад парламенту, можливі дострокові місцеві вибори. В такій ситуації складно спрогнозувати, що буде з місцевим самоврядуванням, тому надзвичайно важливою є підтримка закордонних партнерів", - наголосив Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-