У Конгресі США розповіли, чого чекають від візиту Зеленського

У Конгресі США розповіли, чого чекають від візиту Зеленського

Укрінформ
Американські законодавці очікують, що Президент України Володимир Зеленський у США підтвердить послідовний поступ України до демократії, незмінність прогресу реформ, а також що Конгрес і нова Рада надалі матимуть чудовий діалог.

Про це розповіла конгресвумен від Демократичної партії в Палаті представників, співголова Конгресового Українського кокусу Марсі Каптур.

"Я сподіваюся, що він (Володимир Зеленський – ред.) говоритиме про дуже послідовний рух України до демократії, приєднання України до демократичної спільноти європейських націй", - зауважила американський законодавець у відповідь на запитання власного кореспондента Укрінформу.

Читайте також: У Штатах закликають до імпічменту Трампа через спроби тиснути на Україну

Вона також висловила переконання, що весь вільний світ дуже зацікавлений почути, про що говоритиме Зеленський, а також що він робитиме для прогресу в Україні.

Відповідаючи на прохання оцінити перші кроки нової української влади, Марсі Каптур зауважила, що в Україні наразі багато нових членів парламенту, які ще невідомі за межами нашої країни. 

"Сподіваємося, ми зможемо продовжити наші домовленості між Конгресом США і Верховною Радою, і парламентський діалог може бути дійсно чудовим",- підкреслила у цьому зв'язку представниця Конгресу США.

Читайте також: Білий дім анонсував зустріч Трампа і Зеленського в Нью-Йорку

Нагадаємо: напередодні Президент України Володимир Зеленський і віцепрезидент США Майкл Пенс під час високих зустрічей на 74-й Генеральній асамблеї ООН підтвердили готовність провести зустріч глав двох держав наступного тижня в Нью-Йорку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-