У Миколаєві представили нового голову ОДА

У Миколаєві представили нового голову ОДА

Укрінформ
Новим головою Миколаївської облдержадміністрації став колишній київський податківець Олександр Стаднік.

Представляти його до Миколаєва 19 вересня приїхав помічник Президента України Адрій Єрмак, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Представлення проходить в облдержадміністрації. Єрмак зачитав Указ Президента Володимира Зеленського про призначення Стадніка головою ОДА.

Олександру Стадніку 42 роки, сам він з селища Смоліне Маловисківського району Кіровоградської області. У 2006 році закінчив Київський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю "правознавство".

Читайте також: Закарпатська ОДА дала згоду на об'єднання ще двох громад

Розпочинав трудову діяльність слюсарем по ремонту автомобілів в смт Смоліне. Потім працював заступником начальника торгового відділу та начальником охорони ТОВ «АМГ - Україна» у Києві, а згодом, юристом у ТОВ «Калімфо» (м. Київ).

З 2012 року Стаднік працював в органах Державної податкової інспекції. Остання посада - в.о. начальника Державної податкової інспекції у Дніпровському районі Головного управління ДФС у м. Києві. Був звільнений в 2017 році. Останнім часом, згідно з декларацією за 2018 рік , працював у ТОВ "ДІНАДІС БІЗНЕС ТРЕВЕЛ", де заробив 15 тисяч гривень.

Основний дохід в родині приносить дружина - Ольга Шульженко, вона заробила за рік 674 тисячі гривень. Ще 3 млн грн їй подарував родич (очевидно, батько). Крім того, 824 тисячі грн дружина заробила від відчуження рухомого майна.

Читайте також: Зеленського просять не призначати Гайдая першим заступником глави Закарпатської ОДА

Експодатківець володіє земельною ділянкою 1200 кв. м в Броварському районі та квартирою 52,2 кв. м в Смоліному Кіровоградської області. Проживає в київському будинку батька площею 125 кв. м. Ще один будинок в місті Миколаєві належить дружині податківця Ользі Шульженко.

Стаднік їздить на Porshe Cayenne 2012 випуску, його дружина - на Mercedes-Benz GLE 250 2018 року.

Готівкою Стаднік зберігає 450 тисяч гривень і 18 тисяч доларів, а його дружина - 2 мільйони 700 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-