Білий дім анонсував зустріч Трампа і Зеленського в Нью-Йорку

Білий дім анонсував зустріч Трампа і Зеленського в Нью-Йорку

Укрінформ
У Білому домі анонсували першу зустріч президентів США Дональда Трампа та України Володимира Зеленського, яка відбудеться наступного тижня в Нью-Йорку.

Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті Білого дому за підсумками телефонної розмови Зеленського з віцепрезидентом США Майком Пенсом у середу, 18 вересня.

«Віцепрезидент розмовляв по телефону сьогодні з українським Президентом Володимиром Зеленським. Обговорювалася зустріч Президента Трампа з Президентом Зеленським, яка має відбутися наступного тижня на засіданні Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Трамп сказав, кого призначить замість Болтона

Зеленський і Пенс також обговорили свою минулу зустріч у Варшаві 1 вересня, в ході якої американський віцепрезидент запевнив главу української держави в подальшій підтримці з боку США.

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з віцепрезидентом Сполучених Штатів Америки Майком Пенсом.

Перша телефонна розмова між Володимиром Зеленським та Дональдом Трампом відбулася 25 липня. Тоді глави обох держав домовилися більш предметно обговорити практичні сторони українсько-американського співробітництва під час майбутнього візиту Президента України до США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-