ВР пропонують розглянути законопроєкт щодо звільнення членів Нацради

ВР пропонують розглянути законопроєкт щодо звільнення членів Нацради

Укрінформ
Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики пропонує Верховній Раді включити до порядку денного законопроєкт щодо призначення та звільнення членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Про це розповіла заступник голови профільного комітету Євгенія Кравчук під час засідання погоджувальної ради 16 вересня, повідомляє кореспондент Укрінформ.

"На ранковому пленарному засіданні 18 вересня, у середу, ми пропонуємо включити до порядку денного сесії два законопроєкти: 2035 і 2036. Проєкт 2035 стосується внесення змін до законів України щодо забезпечення прозорості власності провайдерів програмної послуги, багатоканальних, цифрових, ефірних телемереж із загальнонаціональним покриттям. І 2036 - дуже нагальний законопроєкт: він вносить зміни до закону про Національну раду з питань телебачення і радіомовлення щодо вдосконалення процедури звільнення та призначення її членів", - зазначила Кравчук.

Читайте також: Герасим’юк пояснила, коли спливають повноваження членів Нацради

Вона додала, що профільний комітет збирається розглянути ці законопроєкти на засіданні у четвер, 19 вересня, а вже 20 вересня запропонувати їх до розгляду у сесійній залі ВР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-