Разумков розповів у цифрах про плани Ради на тиждень

Разумков розповів у цифрах про плани Ради на тиждень

Укрінформ
Цього пленарного тижня до розгляду у парламенті заплановано 39 питань. Також пропонується додатково включити до порядку денного ще 24 законопроєкти.

Про це Голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив під час засідання Погоджувальної ради в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На цей тиждень у нас заплановано 39 питань, серед них - 24 законопроєкти, що потребують підготовки до розгляду в другому читанні, 2 законопроєкти щодо ратифікації міжнародних договорів. Пропонується додатково включити до порядку денного 2 сесії ще 24 законопроєкти", - сказав Разумков.

Він попросив голів комітетів організувати роботу так, щоб своєчасно підготувати законопроєкти до розгляду ВР. Та наголосив, що особливої уваги потребують законопроєкти, передбачені до розгляду в другому читанні.

Як зауважив спікер, станом на 13 вересня 444 законодавчі ініціативи очікують розгляду в комітетах.

"За два тижні роботи 2 сесії ВР ІХ скликання було проведено 9 пленарних засідань, на яких розглянуто 110 законодавчих ініціатив. Зокрема, прийнято в цілому 9 законів, а 44 законопроєкти прийняті в першому читанні за основу", - зазначив Разумков.

Читайте також: Війна і корупція - Разумков назвав ключові виклики

Голова ВР подякував депутатам за якісну роботу.

Дмитро Разумков також привітав народного депутата від фракції "Слуга народу" Жана Беленюка з виходом у фінал чемпіонату світу з греко-римської боротьби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-