Глава Мінветеранів обговорила співпрацю з представником агенства ООН у справах біженців

Глава Мінветеранів обговорила співпрацю з представником агенства ООН у справах біженців

Укрінформ
Управління Верховного комісара ООН у справах біженців має надзвичайне значення для України, і Київ вдячний йому за постійну підтримку.
На цьому наголосила міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Оксана Коляда на зустрічі з представником УВКБ ООН в Україні Пабло Матеу, повідомляє Урядовий портал.

«Ми плануємо охопити цілу низку питань за напрямами діяльності міністерства. Це реабілітація ветеранів війни на Сході України, реінтеграція внутрішньо переміщених осіб, сприяння вирішенню питань житла і працевлаштування для ветеранів та ВПО, подальше удосконалення сервісів на КПВВ та в громадах та багато інших важливих питань», – зазначила Коляда.

У свою чергу Матеу також наголосив на важливості підтримки та надання різноманітної допомоги ветеранам і вимушено переміщеним особам і Україні.

Читайте також: НАЗК внесло припис очільниці Мінветеранів через її “непунктуальних” підлеглих

«В Україні УВКБ ООН координує міжнародні зусилля, спрямовані на захист людей, змушених залишати свої оселі, та підтримку тих, хто живе поблизу лінії розмежування. Наша організація надає таким особам найбільш необхідну допомогу: правову та соціальну підтримку, допомогу з відновлення житла, а також сприяє захисту їх фундаментальних прав», – сказав представник УВКБ ООН.

Під час зустрічі йшлося про подальші напрями спільної діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-