Порошенко: Члени ЦВК довели свій професіоналізм

Порошенко: Члени ЦВК довели свій професіоналізм

Укрінформ
Політично вмотивоване рішення про розпуск ЦВК несумісне з демократичними принципами розвитку країни.

Про це у Facebook написав Петро Порошенко.

«Рішення про розпуск Центральної виборчої комісії є політично вмотивованим і несумісним з демократичними принципами розвитку країни. Про це говорили з тимчасово повіреним у справах США в Україні Вільямом Тейлором. Під час президентських і парламентських виборів члени ЦВК довели свій професіоналізм і неупередженість», - зазначив п'ятий Президент України.

Він повідомив, що на зустрічі з Тейлором також обговорювалася важливість звільнення українських заручників Кремля. При цьому наголошувалося, що це не є підставою розглядати перспективи пом’якшення чи зняття санкцій проти РФ, адже вони були запроваджені за порушення територіальної цілісності України та невиконання Мінських домовленостей.

«Для нас важливо відчувати підтримку Сполучених Штатів Америки на міжнародній арені», - додав Петро Порошенко.

Читайте також: ЦВК виклала свою позицію щодо припинення її повноважень

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 9 вересня вніс до Верховної Ради подання про дострокове припинення повноважень членів Центральної виборчої комісії.

11 вересня Комітет Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування підтримав це подання Президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-