Політикум зрозумів, що євроінтеграція відповідає інтересам усіх українців - Кулеба

Політикум зрозумів, що євроінтеграція відповідає інтересам усіх українців - Кулеба

Укрінформ
Представники різних політичних сил в Україні дійшли розуміння, що європейська інтеграція відповідає інтересам усіх громадян нашої країни.

Таку думку на зустрічі з пресою у Брюсселі висловив віцепрем'єр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба.

Так він відповів на запитання кореспондента Укрінформу про те, чи змогло українське суспільство та різні політичні сили дійти консенсусу навколо європейської інтеграції.

Читайте також: Віцепрем'єр: Ми не можемо мати суперечок з опозицією у питанні євроінтеграції

«Я думаю, нарешті прийшло усвідомлення в українській політиці, що європейська інтеграція насправді відповідає інтересам усіх наших громадян. Насамперед ідеться про підвищення стандартів життя, його якості. Всі хочуть мати гарні дороги, гарні умови для ведення бізнесу, нормальну цивілізовану митницю і таке інше. А це все – (європейські - ред.) стандарти», - сказав урядовець.

Він нагадав, що 42% загального обсягу торгівлі України припадає на Євросоюз. Тож неможливо погано ставитися до структури, яка допомагає людям заробляти гроші, розвивати національну економіку та створювати нові робочі місця.

Читайте також: Україна має стати незамінною як для Євросоюзу, так і для НАТО — Кулеба

«Дуже сподіваюся, і буду цим займатися, щоб європейська інтеграція більше йшла в регіони. Щоб люди у центральних та східних регіонах України краще розуміли переваги євроінтеграції - переваги для них безпосередньо, а не для якихось хлопців у Києві. Це те, що я називаю децентралізацією євроінтеграції», - зазначив Дмитро Кулеба.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-