Форум YES у Києві почнеться із заяв трьох президентів

Форум YES у Києві почнеться із заяв трьох президентів

Укрінформ
Президенти України, Естонії та Фінляндії Володимир Зеленський, Керсті Кальюлайд та Саулі Нііністьо виступлять з привітальними заявами 13 вересня на відкритті пленарних сесій XVI Щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії YES.

Про це повідомляє пресслужба Форуму.

"Пленарні сесії 16-ї Щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) "Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі" почнуться 13 вересня з заяв трьох президентів: Президента України Володимира Зеленського, Президента Естонії Керсті Кальюлайд та Президента Фінляндії Саулі Нііністьо", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у пресслужбі, перший день форуму буде присвячений обговоренням викликів завтрашнього дня, глобальної політичної ситуації та її наслідків для України й світу, а також поточної світової економічної ситуації, кризи демократії та ситуації на Ближньому Сході.

Ці теми будуть представлені в новому світлі через застосування підходу, що полягає у визначенні щастя громадян як основної мети державного управління, виходячи за рамки традиційних підходів у провадженні політики. Спікери розглянуть щастя з точки зору історика, психолога та митця. Провідні керівники бізнесу з різних країн обговорюватимуть, чи досі бізнес та ринкова економіка залишаються агентами забезпечення щастя.

Читайте також: Форум YES-2018: чим відрізнявся від минулорічного?

XVI Щорічна зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES) "Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі" проводитиметься з 12 по 14 вересня 2019 року в Києві. Понад 400 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів та експертів з 26 країн візьмуть участь у конференції, організованій Ялтинською європейською стратегією (YES) у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-