Зеленський дуже добре володіє інформацією в усіх ключових сферах — Данилюк

Зеленський дуже добре володіє інформацією в усіх ключових сферах — Данилюк

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк заявляє, що Президент України Володимир Зеленський дуже добре володіє інформацією в усіх ключових сферах, зокрема активно опікується питаннями реформування економічного сектору.

Про це Данилюк заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз Президент Зеленський дуже добре володіє інформацією в усіх ключових сферах. Зокрема зараз він дуже активно опікується питаннями ключових реформ у секторі економіки, ініціює багато законодавчих ініціатив... В Україні накопичилось дуже багато питань, які треба вирішувати, а не відкладати", - сказав Данилюк.

Він також додав, що завдяки перемозі Зеленського відбулося оновлення еліт, і буде зменшуватись вплив олігархів в Україні.

Читайте також: Зеленський вважає передчасною легалізацію обігу зброї

"Звичайно їхній вплив є, вони великі бізнесмени і мають вплив на інформаційну політику, в них багато людей працюють на підприємствах. Говорити про те, що вони втрачають будь-який вплив це не зовсім правильно. Поки вони є - вони будуть мати вплив. Питання - обмеження цього впливу на політику... Говорити про те, що зараз є активний вплив, я би так не сказав. Зараз процеси перезапущені таким чином, що цей вплив буде тільки зменшуватись", - підсумував Данилюк.

Крім того Секретар РНБО зауважив, що Зеленський відчуває повну відповідальність за те, що відбувається в країні, тому що "він отримав не 51% голосів на президентських виборах, а 73%, що безпрецедентно для країни".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-