Данилюк обговорив з сенаторами США розширення оборонної підтримки України

Данилюк обговорив з сенаторами США розширення оборонної підтримки України

Фото
Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк під час зустрічі з сенаторами США Рональдом Джонсоном та Крісом Мерфі обговорив безпекові виклики у Центрально-Східному регіоні, загрози реалізації проекту "Північний потік-2" та інші питання.

Про це очільник Радбезу повідомив на своїй сторінці Facebook.

"Мав сьогодні приємну та продуктивну зустріч із сенаторами Сполучених Штатів Америки Рональдом Джонсоном та Крісом Мерфі. Обговорили важливі питання військово-політичної співпраці України з США, безпекові виклики у Центрально-Східному регіоні, посилення санкційного тиску на РФ, можливості розширення комплексної підтримки України у сферах безпеки й оборони", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Данилюк обговорив з представниками Westinghouse ядерну та енергетичну безпеку

Як зазначається, учасники зустрічі окремо обговорили загрози реалізації проєкту "Північний потік-2", який є "черговою пасткою з гібридного інструментарію Росії, що загрожує енергетичній безпеці всієї Європи".

Як повідомлялося, американські сенатори Кріс Мерфі та Рональд Джонсон, яких нещодавно не впустили до Росії, розпочали у четвер візит в Україну.

Сенатори Джонсон та Мерфі входять до складу сенатського комітету з міжнародних відносин та відомі як послідовні критики чинної політики Кремля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-