Бородянський: Міністерство має захищати інформпростір

Бородянський: Міністерство має захищати інформпростір "агресивніше"

Укрінформ
Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський вважає ефективною модель, за якої міністерство займається формуванням політик, а агентства - їх втіленням. При цьому міністр заявив про намір створити ряд агентств на додаток до вже існуючих.

Про це Бородянський розповів в інтерв'ю виданню "Лівий берег".

"Я вважаю це правильною моделлю - коли міністерство займається формуванням політик, а агентства - їх втіленням. Але ці зміни потрібно завершити... Я хотів би, щоб було створено нові агентства.Точно - агентство спорту високих досягнень, агентство масового спорту і агентство гуманітарної інфраструктури", - сказав він.

Міністр зазначив, що зміни не торкнуться новостворених інститутів - книги, українського культурного фонду.

За словами Бородянського, завдання міністерства, особливо в нинішній період, захищати інформпростір "агресивніше".

"Я маю створювати політики, які захищатимуть суспільство від маніпуляцій. Ось моє завдання. Безвідносно конкретних прізвищ", - підкреслив він.

Бородянський також розповів, що в нього хороші стосунки з Президентом Володимиром Зеленським, оскільки обидва працювали в одній сфері.

"Ми працювали в одній сфері, а в цій сфері результат завжди видно. Всі знають, хто чого вартий. Так, у нас хороші стосунки", - зазначив міністр.

Читайте також: Бородянський представив частину команди Офісу з розробки гуманітарної політики

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада затвердила 29 серпня новий склад Кабінету міністрів. Ряд міністерств було скорочено й на їх основі створено нові. Так, ліквідовано Міністерства культури, молоді і спорту, інформаційної політики та на їх основі створено Міністерство культури, молоді і спорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-