Зеленський доручив главі СБУ активізувати впровадження контррозвідувального режиму

Зеленський доручив главі СБУ активізувати впровадження контррозвідувального режиму

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський доручив керівнику СБУ Івану Баканову активізувати роботу з виконання заходів щодо впровадження концепції забезпечення контррозвідувального режиму в Україні.

Про це він заявив під час зустрічі з керівництвом уряду, Верховної Ради та правоохоронних органів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Прийняти закон про охорону секретної інформації при цьому врахувати максимально прохання наших іноземних партнерів. Активізувати роботу з виконання заходів щодо впровадження концепції забезпечення контррозвідувального режиму в Україні”, - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський обіцяє щотижня позбавляти мантій недобросовісних суддів

Окрім того він наголосив, що необхідно прийняти концепцію реформування СБУ, в якій треба викласти цілісне бачення української спецслужби по всіх напрямках і перспективах розвитку. Також, за словами Президента, необхідно прийняти закон про внесення змін до закону України про СБУ у новій редакції та закон України про нацбезпеку. Цього вимагає Конституція України та оперативна обстановка у державі, підкреслив Зеленський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-