Зеленський: ВР має скасувати мораторій на продаж землі до 1 грудня

Зеленський: ВР має скасувати мораторій на продаж землі до 1 грудня

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський доручив Кабінету міністрів до 15 вересня подати до парламенту проєкт державного бюджету на 2020 рік, а до 1 жовтня - законопроєкт про ринок земель сільськогосподарського призначення.

Про це він заявив під час зустрічі з керівництвом уряду, Верховної Ради та правоохоронних органів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Внести на розгляд парламенту законопроєкт про державний бюджет України на 2020 рік, який має на меті стимулювання економічного зростання. Термін — до 15 вересня 2019 року", - зазначив Зеленський та призначив відповідальними за це Прем'єр-міністра Олексія Гончарука і міністра фінансів Оксану Маркарову.

Крім того, Президент доручив до 1 жовтня розробити та внести на розгляд парламенту законопроєкт про ринок земель сільськогосподарського призначення та скасування мораторію на продаж землі .

Читайте також: Гончарук: Наша мета, щоб економіка України за п'ять років зросла мінімум на 40%

При цьому глава держави зауважив, що ВР повинна ухвалити цей законопроєкт до 1 грудня цього року.

"Ніхто ні в кого не буде забирати землю. Модель земельної реформи направлена на розвиток українського фермерства і захист, у першу чергу, інтересів її власників", - запевнив Зеленський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-