Зеленський у Варшаві зустрівся з прем’єром Бельгії

Зеленський у Варшаві зустрівся з прем’єром Бельгії

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський зустрівся у Варшаві з Прем’єр-міністром Бельгії Шарлем Мішелем та подякував за підтримку нашої держави і допомогу в реабілітації учасників бойових дій на Донбасі.

Про це повідомляє пресслужба глави держави.

“Життя людей для нас – пріоритет. Дякую Бельгії за реабілітацію та лікування наших хлопців”, – сказав Зеленський.

У свою чергу Прем'єр-міністр Бельгії позитивно оцінив поновлення переговорів щодо мирного врегулювання конфлікту на Сході України в рамках "нормандського формату". Він також підтримав прагнення української влади активізувати боротьбу з корупцією.

Натомість Зеленський зазначив, що Україна проводитиме всі необхідні для держави реформи. Насамперед ідеться про зміни в роботі правоохоронної системи, запуск Вищого антикорупційного суду та перезапуск роботи антикорупційних органів.

Читайте також: Зеленський заявляє, що продовжуватиме курс України в ЄС

Окремо, глава держави наголосив на важливості впровадженні реформ у медичній, пенсійній та освітній сферах.

«Ми справді впроваджуватимемо реформи. Ми обрали європейський шлях. Ми впевнені, що з вашою допомогою, із залученням інвестицій і фахівців досягнемо успіху», – акцентував Президент.

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський у Варшаві бере участь у меморіальних заходах до 80-их роковин початку Другої світової війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-