Зеленський заявляє, що продовжуватиме курс України в ЄС

Зеленський заявляє, що продовжуватиме курс України в ЄС

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з президентом Литви Ґітанасом Науседою запевнив, що Україна продовжуватиме реформи в рамках євроінтеграції.

Про це повідомляє пресслужба глави держави.

Зазначається, що лідери двох країн позитивно оцінили економічну та інвестиційну співпрацю двох держав, а також наголосили на важливості поглиблення співробітництва в цих галузях.

Учасники зустрічі обговорили рух України до Європейського Союзу. Зеленський запевнив, що керівництво держави продовжуватиме реформи в рамках євроінтеграції.

«Ми обрали цей курс і далі робитимемо реформи. Ми зробимо їх не для Євросоюзу, а для себе. Однак вони збігаються з баченням ЄС», – сказав Президент України.

Читайте також: Зеленський і Зурабішвілі обговорили координацію співпраці з інституціями ЄС

Під час зустрічі також обговорили активізацію співпраці у галузі альтернативної енергетики.

Литовська сторона підтвердила підготовку до проведення Міжнародної конференції з питань реформ в Україні, що відбудеться у 2020 році в Литві. Учасники зустрічі також обговорили питання мирного врегулювання конфлікту на Донбасі, зокрема в рамках Нормандського формату. Президент Литви запросив Зеленського до Вільнюса, а глава Української держави закликав литовців відвідати інвестиційний форум у Маріуполі восени цього року й долучитися до відновлення інфраструктури Донбасу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-