Зеленський розповів про найскладніший момент за час свого президентства

Зеленський розповів про найскладніший момент за час свого президентства

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запевнив, що в душі вже більше не є актором і якби повернути час назад, знову би пішов на президентські вибори.

Про це він заявив в інтерв’ю телеканалу “1+1”, яке дав колезі-актору по серіалу “Слуга народу” Станіславу Боклану, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Хто я? Я більше не актор”, - відповів Зеленський на запитання, якщо подивитися глибоко собі в душу, то там хто – актор чи вже політик.

Він також зауважив, що якби все повернути назад, балотувався би знову у президенти.

“Є великий шанс, не можна було не скористатись такою можливістю – у тебе є великий шанс допомогти людям реально. Я в це вірю, я відчуваю, що у нас вийде”, - сказав глава держави.

Читайте також: Президент заявив, що контрабанда буде знищена до кінця року

Найскладнішим моментом за час свого президентства Зеленський назвав день, коли було четверо загиблих на Донбасі і після цього говорив з президентом Росії, а на запитання про найважливіший день відповів: “Найважливіший день ще попереду. Скоро”.

Водночас своїм найбільшим досягненням президент вважає те, що “зміни є, але залишився точно людиною, і не зламали речі, які з’являються у людини, яка має таку посаду”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-