Зеленський каже, що не збирається позбуватися президентських літаків

Зеленський каже, що не збирається позбуватися президентських літаків

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що не може дозволити собі продати президентські літаки через велику кількість термінових вильотів.

Про це він розповів в інтерв’ю телеканалу “1+1”, яке дав колезі-актору по серіалу “Слуга народу” Станіславу Боклану, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Один маленький там не працює, я його не бачив. Є два літаки ще – один невеличкий наш "АН", я на ньому літаю з групою швидкого реагування по Україні, і є один більший літак – він для міжнародних зустрічей. Я не буду казати, що я не можу цього зробити з питань безпеки, але це є правда, я не можу сьогодні продати ці два літаки просто тому, що в мене така кількість термінових вильотів, що я не можу собі це дозволити”, - зазначив Зеленський.

Читайте також: Зеленський про партію Медведчука: "Буде дуже гучна історія, яка погано закінчиться"

Президент запевнив, що у користуванні літаками не йде мова про комфорт. За його словами, літаки потрібні, бо деякі питання треба вирішувати дуже швидко.

“От в мене дві-три області і плюс Донбас. Наприклад, ми вилітаємо на літаку, потім у нас гвинтокрил, після гвинтокрила ми сідаємо в джипи і їдемо в зону АТО. Ну не літають в зону АТО поки що рейсові літаки”, - підкреслив Зеленський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-