Зеленський сказав, чому не їздить на роботу велосипедом

Зеленський сказав, чому не їздить на роботу велосипедом

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський розповів, що йому не дозволяють пересуватися на велосипеді, і вже було декілька прикладів, коли було "зовсім небезпечно".

Про це він розповів в інтерв’ю телеканалу “1+1”, яке дав колезі-актору по серіалу “Слуга народу” Станіславу Боклану, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, на запитання, чому він не їздить на роботу на велосипеді, Зеленський відповів: "Я з цим боровся. І борюся. Я чесно скажу, що мені не дозволяють ...я не хочу називати прізвища людей, від кого може бути небезпека. Так, ми отримуємо інформацію, і мені не дозволяють, тому що декілька вже було прикладів, коли, скажімо так, образно кажучи, зовсім було небезпечно", - сказав Президент.

Також Зеленський запевнив, що для його проїзду не перекривають дороги. Він зазначив, що в попередньої влади в кортежах було від 8 до 12 автомобілів, а в нього – 2-3.

"Ви знаєте, що у нас є 2-3 машини. Попереду обов'язково їде машина поліції, і охорона знає, як я реагую, одна машина, буває, ховається. У мене з цим дуже багато прикольних моментів, як я виходжу, як вони тікають", - розповів Володимир Зеленський.

Читайте також: Зеленський розповів, що радиться з дружиною зі складних питань

Також у спецпроєкті заступник начальника Управління – начальник служби безпеки Президента Максим Донець прокоментував перекриття доріг у Києві під час нещодавнього візиту до української столиці прем'єр-міністра Ізраїля Беньяміна Нетаньягу.

"Служба безпеки Ізраїлю поставила ряд вимог. І одна з цих вимог була – перекриття доріг для безперешкодного пересування кортежу делегації з Ізраїлю", - пояснив Донець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-