Міністр розвитку територій і громад назвала пріоритети роботи

Міністр розвитку територій і громад назвала пріоритети роботи

Укрінформ
Серед пріоритетних напрямків роботи Міністерства розвитку територій та громад залишаться децентралізація та регіональний розвиток, енергоефективність та ЖКГ, архітектура і будівництво.

Про це заявила новобраний міністр Альона Бабак, повідомляє пресслужба відомства.

«В пріоритетних напрямах діяльності Міністерства розвитку територій та громад й надалі — децентралізація та регіональний розвиток, енергоефективність та ЖКГ, архітектура і будівництво. З нововведень, і це стосується всіх міністерств, — впровадження блоку з діджиталізаціі. Це є одним з головних пріоритетів нового уряду та Прем’єр-міністра України. Також це вкрай важливо з огляду на функціонал міністерства, який пов’язаний з веденням різних електронних реєстрів та впровадженням е-послуг», - наголосила Бабак.

Вона додала, що першочерговими завданнями відомства стануть напрацювання маршрутної карти завдань до Програми дій нового уряду, подання рішень на найближче засідання уряду та визначення перспектив розвитку кожного структурного підрозділу міністерства з огляду на нові завдання.

Читайте також: Федоров розповів, як Мініфраструктури розвиватиме "Державу у смартфоні"

За словами Бабак, сьогодні в уряді відбудеться зустріч щодо перейменування Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України і подальшої реорганізації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-