Бородянський представив частину команди Офісу з розробки гуманітарної політики

Бородянський представив частину команди Офісу з розробки гуманітарної політики

Укрінформ
Новопризначений міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський представив частину команди Офісу з розробки гуманітарної політики та окреслив напрямки, якими ці люди опікуватимуться.

Відповідну інформацію він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

“Я радий, що нарешті можу представити більшу частину команди Офісу з розробки гуманітарної політики України”, - зазначив Бородянський.

Зокрема, питаннями музеїв та заповідників опікуватиметься Марія Задорожня, спорту — Володимир Шумилін, кіно - Вікторія Ярмощук, медіа та інформаційної безпеки — Федір Гречанінов, театру — Андрій Палатний, музики — Галина Григоренко, туризму — Павло Корнієнко, благодійності та волонтерства — Валерія Татарчук. За напрямок "книги та видавнича індустрія" відповідатиме Антон Мартинов, за гуманітарну та інформаційну політику тимчасово окупованих територій - Олександра Дворецька.

“Ми також знаходимося у пошуку координатора напрямку "релігія", а координатора напрямку “молодіжна політика” оголосимо додатково сьогодні”,- зазначив Бородянський.

Читайте також: РАДА ЗАТВЕРДИЛА НОВИЙ КАБМІН

За його словами, наразі всі координатори напрямків поєднують роботу над розробкою гуманітарної політики та своє персональне місце роботи, виступаючи “як активні представники своїх сфер, беззаперечні експерти та люди, яким просто не байдуже, як буде розвиватися гуманітарна сфера в Україні”.

Бородянський додав, що в Офісі працюють сервіси, які забезпечують такі напрямки: координація робочих груп, центр аналітики, до завдань якого входить аудит поточного стану (юридична підтримка, фінанси, соціологія, якою опікується Анна Добривечір, та комунікації, якими займається Вікторія Волонтирець). Операційним директором є Олексій Сівірін. Працює Офіс на базі ГО “Змінюємось разом”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-