Фріз заявила, що об'єднувати Мінветеранів з МінТОТ не можна

Фріз заявила, що об'єднувати Мінветеранів з МінТОТ не можна

Укрінформ
Об'єднання Міністерства у справах ветеранів із Міністерством з питань тимчасово окупованих територій та ВПО є неприпустимим.

Про це заявила під час свого виступу на засіданні Верховної Ради ексміністр у справах ветеранів Ірина Фріз, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ветерани не підтримують такого об'єднання. Я, як перший міністр у справах ветеранів, не підтримую це об'єднання, тому що це кардинально різні речі. Тому що функціонал Мінветеранів має зовсім інші завдання і місію, на відміну від Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та ВПО", - заявила вона.

Фріз також звернулася до Президента України Володимира Зеленського та закликала "прийняти ще одне політичне рішення і залишити Міністерство у справах ветеранів самостійним".

Читайте також: РАДА ЗАТВЕРДИЛА НОВИЙ КАБМІН

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр Олексій Гончарук у четвер ввечері представив Верховній Раді України ІХ скликання кандидатів на посади членів уряду. Верховна Рада затвердила склад нового Кабінету міністрів.

Зокрема, міністром у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України призначено Оксану Коляду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-