Президент вагається щодо того, чи залишати Авакова в новому уряді – ЗМІ

Президент вагається щодо того, чи залишати Авакова в новому уряді – ЗМІ

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вагається, чи залишати міністра внутрішніх справ Арсена Авакова в уряді.

Майбутні депутати запитали у Володимира Зеленського про призначення Аресна Авакова під час зустрічі у виставковому центрі "Парковий", на що той відповів, що "рішення ще не прийнято", пише "ЛИГА.Новости".

Президент зауважив, що хоче бачити на цій посаді нове обличчя, але його водночас цікавлять професійні якості. Він також визнав, що це рішення складне, оскільки "знає всі плюси та мінуси міністра".

Читайте також: Структура нового Кабміну не зміниться — депутат "Слуги народу"

Новообраний депутат Олександр Федієнко підтвердив, що на закритій зустрічі Зеленського з депутатами від "Слуги народу" обговорювали долю Авакова.

Співрозмовник уточнив, що президент думає над 4 кандидатурами на посаду міністра МВС, однак хто саме ці люди – наразі невідомо.

Читайте також: Депутат "Слуги народу": На зустрічі із Зеленським кадрові питання не обговорювали

Нагадаємо: ввечері 28 серпня українці влаштували протест проти міністра внутрішніх справ Арсена Авакова під Офісом Президента України. Вони вимагають від президента Володимира Зеленського не призначати його в новий уряд.

Читайте також: Активісти під ОП вимагали не призначати Авакова в новий уряд

Учасники протесту переконані, що міністру не місце ні в Кабміні, і у владі взагалі. Акція відбулася без політичних прапорів та гасел.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-