Гройсман дав поради своєму наступнику

Гройсман дав поради своєму наступнику

Відео
Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман бажає своєму наступнику на цій посаді сили, терпіння, удачі та успіху, бо від цього залежить доля України.
Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Уже зовсім скоро в цей кабінет зайде новий прем’єр, на плечі якого ляже величезна відповідальність – вирішувати, як продовжувати будувати і розвивати країну. Зі свого досвіду розумію, як це непросто - приймати рішення, від яких залежить життя мільйонів людей. Тому хочу побажати своєму наступнику сили, терпіння і удачі. І головне – успіху. Бо саме від успіху його роботи і роботи нового уряду залежатиме багато в чому успіх України та нормальне життя кожного українця”, - зазначив Гройсман.

Він наголосив, що новий уряд прийматиме країну стабільну і таку, що розвивається. “Усе, що зроблено на сьогодні - це результат роботи і зусиль багатьох-багатьох людей, кожного з вас. І я вдячний усім за нашу спільну небайдужість, спільну роботу, за підтримку і критику, а також за вашу довіру”, - написав чинний глава уряду.

Він запевнив, що і надалі опікуватиметься децентралізацією. За словами Гройсмана, ця реформа вже дала змогу змінити життя в багатьох громадах країни, але важливо не зупинятися на цьому.

“Попереду в кожного з нас дуже багато роботи. Будуть нові виклики, нові випробування. Але я вірю, як і вірив усі ці роки: немає таких випробувань, яких би ми з вами не здолали. Моє служіння Україні не закінчується сьогодні. Я продовжуватиму дбати про успіх нашої великої держави і братиму на себе ту роль, яка буде потрібна, щоб допомогти Україні реалізувати повною мірою свій потенціал”, - зазначив Гройсман.

Читайте також: Стефанчук розраховує, що Рада сформує новий уряд 29 серпня

Як повідомляв Укрінформ, 29 серпня відбудеться урочисте засідання парламенту з нагоди складення присяги новообраними народними депутатами України.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що у цей день уряд складе повноваження.

Після цього парламент зможе взятися за формування нового складу Кабміну. Доки він не буде призначений, уряд під керівництвом Гройсмана продовжуватиме виконувати обов'язки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-