Геращенко скаржиться, що

Геращенко скаржиться, що "ЄС" отримала найменше парламентських комітетів

Укрінформ
Фракція політпартії “Європейська солідарність” отримала найменшу кількість парламентських комітетів.

Про це заявила перший заступник Голови ВР у парламенті VIII скликання Ірина Геращенко під час брифінгу у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми хочемо озвучити наступні цифри. Після так званого демократичного розподілу комітетів “Слуга народу” отримає близько 80 посад, "ОПЗЖ" отримає 15 посад, “Батьківщина” -14, “Голос”-13 , позафракційні -10, “Європейська солідарність" - 4”, - сказала Геращенко.

За словами Геращенко, даний розподіл посад свідчить про скасування контролюючої функції опозиції.

Вона також повідомила, що на телеканалах з’явилися “чорні” списки депутатів від "Євросолідарності", яких не треба запрошувати на ефіри.

Читайте також: "ЄС" наполягає, щоб силовики і керівництво ВР розповіли про слідчі дії в парламенті

“У нас є 20 депутатів “Європейської солідарності”, які в “чорному” списку партії влади і на них стоїть блок на будь-які посади у будь-яких комітетах. Зокрема, Володимир Ар’єв, якого ми рекомендували головою Комітету з питань свободи слова. Нам не дали посади ні заступника, ні навіть секретаря комітету”, - підсумувала Геращенко.

Як повідомляв Укрінформ, підготовча депутатська група у вівторок, 27 серпня, визначила керівний склад майбутніх комітетів Верховної Ради ІХ скликання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-